Yhteystiedot :

 

Osku Mediatalo toimii Kotkan keskustassa Yhteisötalo Messin tiloissa,

osoitteessa Kirkkokatu 22.

Juha Koiranen, ohjaaja

040 7103 264

 

Osku Mediatalo on Kotka-Haminan seudulla uudenlainen innostava toiminta- ja oppimisympäristö erityisen heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille, erityisesti nuorille. Tavoitteena on edistää osallistujien elämänhallintaa ja yleistä toimintakykyä sekä tarjota mahdollisuus kehittää oppimis- ja työelämänvalmiuksia.

Osku Mediatalo tarjoaa turvallisen toimintaympäristön, jossa on mahdollisuus osallistua radio-ohjelmien, kuunnelmien, haastattelujen, reportaasien, nettilehden, blogien, vlogien, videoelokuvien - kaikenlaisen sähköisen median - tuotantoon, suunnitteluun, toteutukseen, editointiin ja julkaisuun. Asioita opetellaan ja tehdään pienissä tuotantotiimeissä tai itsenäisesti. Tuotantojen sisällöt ja työtehtävät muodostuvat osallistujien omien kykyjen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Vertaisuutta ja kokeneempien osallistujien osaamista pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään. Toimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista tai koulutusta.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa Mediatalon toimintaan ennen varsinaista sitoutumista sopimalla ajan ohjaajan kanssa. Osallistujaksi hakeudutaan henkilökohtaisten haastattelujen kautta. Osallistumisen kesto sovitaan yksilöllisesti tarpeiden mukaan.

 

Osku Mediatalo on Euroopan sosiaalirahaston tukema hanke ja sen toteuttaja on Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry.